• Intervenim

  • In maxim 2 ore

SERVICEAERFRIG - PARTENERUL IDEAL

Despre noi


Lucrarile de reparatii si service frigidere, combine frigorifice, congelatoare, lazi frigorifice, dulapuri si camere frigorifice, masini de facut gheata vitrine frigorifice si aparate de aer conditionat sunt executate cu materiale si scule de calitate specifice domeniului frigotehnist

Pe tot parcursul aniilor de experienta, am abordat lucrari si proiecte de o complexitate diversa, fapt ce ne-au facut remarcati pe piata de specialitate. Am reusit sa ne facem remarcati prin prisma calitatii lucrarilor efectuate si prin personalul cu inalta calificare de care dispunem.


  • INTERVENTII IN MAXIM 24 DE ORE !
  • DEPLASAREA SI CONSTATAREA SUNT GRATUITE !
  • OFERIM GARANTIE PIESELOR SCHIMBATE CAT SI PENTRU LUCRARIILE EFECTUATE
  • CENTRU DE CONSILIERE TELEFONICA
  • PRETURI ACCESIBILE, ORIENTATE IN INTERESEUL CLIENTULUI
image

image

CONTACTATI-NE SI NU VETI REGRETA !

Echipa ServiceAerFrig


Cazacu depanare electrocasnice SRL asigura reparatii si service frigidere, combine frigorifice, congelatoare, lazi frigorifice, dulapuri si camere frigorifice, masini de facut gheata vitrine frigorifice si aparate de aer conditionat indiferent de marca, clasice sau nonfrost la domiciliul/sediul clientului in Bucuresti cat si in imprejurimile acestuia.

Dispunand de o experienta bogata pe piata de reparatii frigidere, combine frigorifice, lazi frigorifice si aparate de aer conditionat, venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferindu-va cea mai completa gama de reparatii si servicii. Echipa noastra are o vasta experienta in domeniul reparatiilor de frigidere, combine frigorifice, lazi frigorifice si aparate de aer conditionat, cu un personal tanar si calificat cu pasiune si convingere, care ofera servicii si reparatii la cele mai inalte standarde. Echipa noastra este gata oricand sa raspunda cu promptitudine cerintelor clientilor sai.

Executam reparatii pentru toate aparatele de aer conditionat de tip split, marca: AUX, Daewoo, GE, LG, Samsung, Panasonic, General, Fujitsu, Citizen, Hitachi, Tadiran, DeLonghi, Midea, Haier, Daikin, Platinium, Sanyo, York, Nordstar si multe altele.