• Intervenim

  • In maxim 2 ore

Aer conditionat tip mono-split

Aparatele de aer conditionat mono-split sunt echipamente speciale pentru conditionarea aerului, fiind compuse dint-o unitate interioara, o unitate exterioara si telecomanda pentru unitatea interioara. Sistemele mono-split sunt cele mai uzuale, acestea fiind deseori alese pentru a fi montate in locuinte sau birouri. Pot fi utilizate atat pentru racire, cat si pentru incalzire (functie INVERTER).

Citeste mai mult

Aer conditionat tip dublu-split

Aparatele de aer conditionat dublu-split sunt echipamente speciale pentru conditionarea aerului, fiind compuse din doua unitatii interioare, o unitate exterioara si telecomanda pentru unitatile interioare. Sistemele dublu-split sunt recomandate acolo unde spatiul exterior nu permite montajul mai multor unitati de climatizare. Pot fi utilizate atat pentru racire, cat si pentru incalzire (functie INVERTER).

Citeste mai mult

Aer conditionat tip MULTI si MRV

Sistemele de climatizare de tip MULTI sau MRV ofera posibilitatea de a conecta mai multe unitati interioare la o singura unitate exterioara, avand o fiabilitate foarte mare in montaj si operare si un consum redus de energie. Sisteme de climatizare MULTI sau MRV pot fi o alegere eleganta, atunci cand dorim sa realizam climatizarea unei cladiri, iar fatada nu trebuie sa fie incarcata de unitati exterioare. companii in ceea ce priveste cifra de afaceri asiguratilor sai.

Citeste mai mult

Aer conditionat tip caseta

Aparatele de aer conditionat tip caseta sunt solutia perfecta de climatizare pentru spatiile moderne dotate cu plafoane suspendate, fiind recomandate in general pentru spatiile de birouri. Sunt compuse dintr-o unitate interioara, o unitate exterioara si telecomanda pentru unitatea interioara. Pot fi utilizate atat pentru racire, cat si pentru incalzire (functie INVERTER).

Citeste mai mult

Aer conditionat tip coloana

Aparatele de aer conditionat tip coloana reprezinta una din solutiile ce pot fi aplicate pentru climatizarea spatiilor mari, care nu au fost prevazute initial cu sisteme de climatizare. Sunt compuse dintr-o unitate interioara, o unitate exterioara si telecomanda pentru unitatea interioara. Pot fi utilizate atat pentru racire, cat si pentru incalzire (functie INVERTER).

Citeste mai mult

Aer conditional de tip convertibil

Aparatele de aer conditionat de tip convertibil se caracterizeaza prin faptul ca se pot adapta montajului de tavan sau de podea, in functie de conditiile de montaj existente. Fiind formate dintr-o unitate interioara, o unitate exterioara si telecomanda pentru unitatea interioara, acest tip de echipamente pot dota spatii de birouri, spatii comerciale fara o modificare prealabila.

Citeste mai mult

Aer conditionat tip Duct

Aparatele de aer conditionat tip DUCT - Cea mai eleganta solutie de climatizare. Echipamentul se monteaza in plafonul suspendat, iar aerul patrunde in incaperi prin intermediul grilele care se armonizeaza perfect cu fiecare interior in parte.

Citeste mai mult

Aer conditionat de tip mobil

Aparatele de aer conditionat mobile sau portabile sunt formate dintr-o unitate interioara, unitate exterioara si telecomanda pentru unitatea interioara. Avantajul utilizarii acestor aparate este posibilitatea de a le muta dintr-o incapare in alta; insa din punct de vedere al situatiilor in care pot fi utilizate, sunt destul de limitate, puterea maxima a aparatelor de aer conditionat mobile fiind de doar 4,5 kW. Nu sunt produse in acesta categorie.

Citeste mai mult